Erbjudande till våra kunder – digital efterlevandepärm

Änke- och Pupillkassan arbetar för att bidra till familjers trygghet genom en av branschens mest fördelaktiga efterlevandeskydd. Nu kan du som kund hos Änkan enklare och säkrare hålla ordning på allt viktigt du vill lämna till dina anhöriga.

Genom ett nytt samarbete med Whenever AB kan vi erbjuda en digital efterlevandepärm. I den kan du spara testamente, kontonummer, lösenord, brev eller andra saker som du vill förmedla till dina anhöriga men som du kanske inte vill eller orkar prata om idag. Av Whenever får du också förslag på vad som kan vara viktigt för nära och kära att veta. Dock är det du själv som laddar de dokument du vill spara.

Som kund i Änkan har du redan fattat det viktiga beslutet att skydda dina anhöriga med ett efterlevandeskydd. Som ett komplement till din försäkring erbjuder nu Whenever en bra tjänst som hjälper dig att skapa för ytterligare ordning och reda på ett enkelt och modernt sätt.

Så här fungerar det:

  • Du fyller din digitala ”pärm” med det du vill lämna till dina anhöriga.
  • Du anger vilka kontaktpersoner som ska få tillgång till ”pärmen” när du avlider. De anges med namn, mail och personnummer.
  • När du avlider får Whenever ett meddelande från Skatteverket. Ett mejl innehållande en länk skickas då till de anhöriga du angett – som får access till din sparade information.
  • Din information är skyddad genom personlig kryptering enligt högsta industristandard. All identifiering sker med BankID.
  • Du kan när som helst gå in och uppdatera din information.

Ett arv är inte nödvändigtvis en påse med pengar. Med Whenevers hjälp kan du fylla din efterlevandepärm med det som känns viktigt och betyder mycket för dig och för dina anhöriga.

Whenever erbjuder Änkans kunder att starta ett konto för 199 kr/år (ord pris 299 kr/år)

Skapa konto (du länkas till Whenevers webb)

 

 

Logga in med dina uppgifter

Forgot your details?