Har du en livförsäkring?

I oroliga tider är trygghet viktigare än någonsin. I hundratals år har Änkan skyddat familjens ekonomi med skräddarsydda livförsäkringar. Sedan 1740 har vi varit nytänkande och legat steget före. Och därför har vi stått stadigt, genom inflation, lågkonjunktur och instabilitet. Oavsett livssituation och familjekonstellation har vi en livförsäkring för dig. 

Inte dyrare när du blir äldre

Möjlighet till återbäring

Månads- eller engångsutbetalning

Återbäring, pengar som växer

Livförsäkring med återbäring


Änkans återbäring är unik eftersom även du som överlever din livförsäkring får ta del av den. När du tecknar en livförsäkring hos oss investerar vi din premie, som i de flesta fall ger avkastning som betalas ut till dig eller dina efterlevande.

Hos många försäkringsbolag stiger premien med åldern. Hos oss ligger den stadigt eller sänks, tack vare våra placeringar.

Vår genomsnittliga årliga avkastning på åtta procent har gjort att våra försäkringstagare har kunnat glädja sig åt decennier av stabila finanser och en inflationssäkrad återbäring.

 

Laddar

Prata med oss om din livförsäkring

Änkans livförsäkring passar alla familjekonstellationer och livssituationer. Hör av dig så hjälper vi dig hitta en lösning som passar just dig och dina nära. Vi guidar dig gärna rätt!

Ring oss på

08-10 60 00