Kontakta oss

Änkans livförsäkring är unik med sin återbäring! Teckna din livförsäkring hos oss – vi skräddarsyr den så den passar just dina behov!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Våra öppettider är måndag–fredag klockan 09–16. Vi har lunchstängt klockan 12–13.

Telefon: 08-10 60 00

Öppettider: 09–16

Kontaktformulär

Här kan du ställa dina frågor direkt.

Postadress

Munkbron 9, 111 28 Stockholm

Våra medarbetare

Vårt team består av ett femtontal personer, där en kärna av anställda medarbetare samverkar med utvalda specialister som ger precis den kompetens vi och kunderna har behov av. Genom detta arbetssätt får vi tillgång till de bästa specialisterna och arbetar smart och effektivt för att utveckla verksamheten. Vi som är heltidsanställda utgör kärnan och borgar för kontinuiteten. Alltid med våra kunders bästa i fokus.

Niclas Fredriksson

Verkställande direktör

Niclas har jobbat med pension och försäkring sedan han tog sin universitetsexamen. Han är VD för Änkan sedan 2019. “Det roligaste med mitt jobb är att hjälpa kunder att hitta en lösning som passar just deras behov.”

Brita Kullström

Specialist på livförsäkringar

Brita har jobbat i försäkringsbranschen hela sitt vuxna liv och har varit på Änkan sedan 2008. “Det bästa med Änkan är den personliga kontakten med kunderna och att få vara med hela vägen från första kontakt till nöjd kund.”

Eva-Marie Nogander

Specialist på livförsäkringar

Eva-Marie började på Änkan 2019 och har med sig lång erfarenhet från pension och försäkring. “Jag uppskattar att det är så mycket variation i mitt jobb på Änkan – allt från kundkontakten till digitaliseringen som vi genomgår just nu.”

Lotta Miller

Ekonomiansvarig

Lotta har jobbat på på Änkan sedan 2011 och har med sig erfarenhet som auktoriserad revisor på Ernst & Young och PWC. “Det jag uppskattar mest med mitt jobb på Änkan är variationen i arbetsuppgifter som finns på ett mindre företag.”

Fredrik Löfgren

Chefaktuarie

Fredrik började på Änkan 2015 och har dessförinnan haft olika auktarie- och riskstyrningsroller inom försäkrings- och pensionsbranschen. “Det jag gillar mest med mitt jobb är att jag får arbeta i en samhällsviktig bransch som har stor betydelse för både individer och organisationer.”

Ring oss på

08-10 60 60