Livförsäkring

TRE STARKA SKÄL ATT VÄLJA ÄNKANS LIVFÖRSÄKRING

  • Om du avlider betalar vi ut livförsäkringen med ett engångsbelopp.
  • Överlever du din försäkring kan det bli aktuellt med slutåterbäring. Eventuellt överskott i verksamheten fördelas till respektive försäkring.
  • Stabil ekonomi, starka nyckeltal och bra kundurval.

KONTAKTA OSS!

DEN BÄSTA LIVFÖRSÄKRINGEN ÄR REN OMTANKE

Det sista man vill tänka på när någon anhörig går bort är pengar. Ändå är det just pengar som kan vara nyckeln till framtida trygghet. Eftersom du har kommit till Änke- och Pupillkassan har du redan funderat på hur och var du hittar den bästa livförsäkringen. Och det är bra.

Att planera för ett ekonomiskt skydd för dina nära och kära är inget mindre än ren och skär omtanke.

Låneskydd eller bolåneskydd är en form av försäkring som erbjuds av flera banker. Försäkringen täcker den försäkrades del av lånet om denne skulle avlida. För vissa kan låneskyddet vara en bra affär, men för många kan en vanlig livförsäkring faktiskt ge ett bättre skydd.

Vår livförsäkring kan i allmänhet tecknas om du är frisk, ännu inte fyllt 70 år och är bosatt i Sverige sedan minst tre år. Den kan gälla fram till du fyller 80 år.

Det lägsta försäkringsbeloppet är 500 000 kronor, det högsta är 10 miljoner kronor.

Hur stor försäkring och hur lång försäkringstid du kan välja är bland annat beroende av din ålder. Premie för försäkringen betalas normalt under hela försäkringstiden men du kan också välja en kortare tid. Du kan välja att betala per helår, halvår eller per kvartal. Du kan också välja att betala en engångspremie.

Lägsta premie per betalningstillfälle är 1 000 kronor. Kortaste försäkringstid är 5 år.

 

LÄS MER OM VÅRA FÖRSÄKRINGAR

Vill du läsa mer om oss och livförsäkringar eller om våra andra produkter? Du kan ladda ned foldrar, broschyrer och förköpsinformation här på hemsidan.

Du kan även ta del av våra exempel i försäkringsguiden. Kanske du känner igen dig?

LIVFÖRSÄKRING

ÖVRIGA BLANKETTER

RÄKNA UT DIN PREMIE

Logga in med dina uppgifter

Forgot your details?