2024.06.5| Nyhet

Änkan och Food Pharmacy samarbetar i höst

Änkan och Food Pharmacy har inlett ett samarbete och kommer under hösten genomföra ett antal aktiviteter för att inspirera och uppmuntra till små livsförändringar som främjar ett långt, sunt och tryggt liv.

Änkan och Food Pharmacy

Som Sveriges äldsta livbolag har vi hållbarhet och långsiktighet i vårt DNA. Det gäller företagande, men även omtanken om vår planet och ett långt liv. Vi vill självklart göra vad vi kan för att sprida värdefull kunskap och inspiration om hållbara val.

Investera i din hälsa

Visste du att ungefär 80 procent av kroppens immunförsvar sitter i tjocktarmen? Bra mat och sunda vanor är kanske den bästa investeringen för ett långt och hälsosamt liv. Och några som verkligen har djup kunskap i ämnet, och en blomstrande verksamhet, är Food Pharmacy.

Food Pharmacy grundades 2014 av Lina Nertby Aurell och Mia Clase. De driver en av Sveriges största plattformar och har flera podcasts med inriktning på hälsa och hållbarhet. De har gett ut flera böcker som har översatts till många språk och samlar en stor grupp människor som vill lära mer och inspireras kring hur vi kan leva hälsosamt utan att det blir tråkigt.

Gör rätt val och lev längre

Som livförsäkringsbolag skyddar vi dig och din familj ekonomiskt om du skulle gå bort. Det fina med Änkans livförsäkring är att den som överlever sin försäkring oftast får pengar tillbaka i form av återbäring och vi vill såklart att så många som möjligt ska få uppleva detta. Vi hoppas kunna inspirera fler till att göra val som ökar chanserna till ett långt liv.

Under hösten planerar vi en rad aktiviteter tillsammans med Food Pharmacy och du är välkommen att delta!

Vi kommer att:

Du kan redan nu läsa mer om Food Pharmacy och lyssna på deras poddar!


Ring oss på

08-10 60 00