En livförsäkring för barnfamiljen

Våra barn är bland det sköraste vi har. Som föräldrar gör vi allt för att skydda våra allra dyrbaraste. Men vi kan tyvärr inte kontrollera hur länge vi har äran att finnas i våra barns liv. Om du är lyckligt lottad är döden något i din avlägsna framtid, men om den mot förmodan kommer tidigare än planerat är det viktigt att du har en livförsäkring som skyddar dina närstående.

Änkan har tryggat familjens ekonomi med skräddarsydda livförsäkringar i hundratals år. Oavsett livssituation och familjekonstellation har vi en lösning för dig.  

Trygghet för dina närmaste

Möjlighet till återbäring

Engagerad hjälp hela vägen

Trygghet viktigare än någonsin

När man är mitt uppe i bebisbubblan eller treårstrotsen vill man inte tänka på det otänkbara: Vad händer med min familj om något händer mig? Men det är just nu det är viktigare än någonsin att teckna en livförsäkring – för att skydda din familj om de mot förmodan måste klara sig utan dig.

En livförsäkring kan göra att din partner och dina barn kan bo kvar i ert gemensamma hus, klara hushållskostnaderna och hantera vardagen. De slipper helt enkelt bekymra sig över hur ekonomin ska gå ihop.

Genom att teckna en livförsäkring ger du dina närstående ekonomisk trygghet – och om du överlever din försäkring har du möjlighet till en välkommen återbäring.

Vi skräddarsyr din livförsäkring

Änkans livförsäkring passar barnfamiljer som vill trygga framtiden för sina familjemedlemmar – stora som små. Hör av dig så hjälper vi dig hitta en livförsäkring som passar just dig och dina närstående.


Nyheter och pressmeddelanden

Här hittar du senaste nytt och pressmeddelanden från Änkan. Om du gräver i arkivet hittar du också äldre artiklar. Men inte riktigt lika gamla som vi.

Äldre nyheter

Ring oss på

08-10 60 00