Kampanjsida företagare

I oroliga tider är trygghet viktigare än någonsin. I hundratals år har Änkan skyddat familjens ekonomi med skräddarsydda livförsäkringar. Sedan 1740 har vi varit nytänkande och legat steget före. Och därför har vi stått stadigt, genom inflation, lågkonjunktur och instabilitet. Oavsett livssituation och familjekonstellation har vi en livförsäkring för dig. 

Inte dyrare när du blir äldre

Möjlighet till återbäring

Månads- eller engångsutbetalning

Återbäring, pengar som växer

Återbäring ger fördelar

Änkans återbäring är unik eftersom även du som överlever din livförsäkring får ta del av den. När du tecknar en livförsäkring hos oss investerar vi din premie, som i de allra flesta fall genererar avkastning som betalas ut till dig eller dina efterlevande.

Tack vare våra placeringar har du även möjlighet till återbäring i form av sänkt premie. Hos många andra försäkringsbolag stiger premien med åldern, men hos oss ligger den stadigt eller sänks.

Vår genomsnittliga årliga avkastning på åtta procent har gjort att våra försäkringstagare har kunnat glädja sig åt decennier av stabila finanser och en inflationssäkrad återbäring.

Vi skräddarsyr din livförsäkring

Änkans livförsäkring passar alla familjekonstellationer och livssituationer. Hör av dig så hjälper vi dig hitta en livförsäkring som passar just dig och dina närstående.


Nyheter och pressmeddelanden

Här hittar du senaste nytt och pressmeddelanden från Änkan. Om du gräver i arkivet hittar du också äldre artiklar. Men inte riktigt lika gamla som vi.

Äldre nyheter

Ring oss på

08-10 60 00