2024.01.8| Nyhet

Varmt välkommen till Änkans frukostklubb!

Med jämna mellanrum bjuder vi in till frukost på Änkans kontor i Gamla Stan i Stockholm. Förutom att träffa trevliga människor får du lyssna till en föreläsare som delar sin kunskap om olika intressanta ämnen.

Mattias Frumerie - Frukostklubben


Första tillfället hålls 23:e januari och då får vi lyssna till Mattias Frumerie som är Sveriges klimatambassadör och chefsförhandlare, nu senast vid COP 28 i Dubai.

Klimatambassadörens uppdrag är att leda och företräda Sveriges internationella klimatarbete. Under COP-möten (Conference of Parties) möts alla länder som skrivit under klimatkonventionen för att förhandla om hur klimatarbete ska genomföras. Senast hölls mötet i Dubai och under två veckor samlades världsledare, forskare, företag och organisationer. 


Frukostklubben 23 januari

När vi ses över en frukost hos Änkan berättar Mattias om hur man arbetar inför och under COP-möten för att nå fram till en överenskommelse.

8.00 Välkommen på frukost och mingel

8.30 Mattias berättar om sitt arbete som klimatambassadör och chefsförhandlare

9.10 Tid för frågor

9.30 Vi rundar av

Evenemanget är kostnadsfritt och antalet platser är begränsat. Anmälan till frukostklubben@ankepupillkassan.se

Skriv namn och kontaktuppgifter, hur många ni blir och eventuella allergier. Hör av dig till oss om du får förhinder, så kan vi ge plats åt någon annan.

Vi ses!

Ring oss på

08-10 60 00