2024.06.13| Nyhet

Vill du också vara med i Änkans frukostklubb?

Nu har vi en lång härlig sommar framför oss, men vi kan inte låta bli att längta lite efter när Änkans frukostklubb drar igång igen. Vi bjuder in dig till en höst med inspirerande möten och spännande samtal!

Klas Eklund

Tidigare har vi haft äran att lyssna till klimatambassadören Mattias Frumerie, som delade sina erfarenheter från COP-möten, och dokumentärfilmaren Carl Eneroth, som berättade om sina resor och projekt.

Nu ser vi fram emot nästa kapitel i vår frukostklubb med nya gäster

Vi har inlett ett samarbete med Food Pharmacy och kommer tillsammans med dem att inspirera till hälsosamma och hållbara val som kan förlänga och förbättra våra liv. I september gästspelar vi i deras podd och i oktober välkomnar vi Lina och Mia från Food Pharmacy till en av våra frukostklubbar.

Innan dess får vi besök av Klas Eklund, en av Sveriges mest respekterade ekonomer. Klas kommer att prata om världsekonomin, framtiden och dela insikter från sin långa och händelserika karriär.

Frukostklubben 12 september:

Hoppas att vi ses!

Evenemanget är kostnadsfritt och antalet platser är begränsat. Anmälan sker till frukostklubben@ankepupillkassan.se. Skriv namn och kontaktuppgifter, hur många ni blir och eventuella allergier. Hör av dig till oss om du får förhinder, så kan vi ge plats åt någon annan.

Ta chansen att nätverka, bli inspirerad och lära dig något nytt. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi ses!

Ring oss på

08-10 60 00